De digitale vaardigheden van uw medewerkers verbeteren? Kom naar de Digi-Boost!

De komst van steeds meer digitale toepassingen in de zorg vraagt om extra kennis, vaardigheden en competenties van zorgprofessionals. Om de digitale vaardigheden van haar medewerkers te vergroten heeft ’s Heeren Loo een indrukwekkend programma dat niet alleen opleidt, maar digitale vaardigheden op alle fronten verankert in de praktijk.

Vanuit de behoefte van werkgevers in de regio organiseren ’s Heeren Loo en Utrechtzorg | Zorgpact Midden Nederland een bijeenkomst waarin we het programma graag met u delen: De Digi-Boost. Met als doel om digitale vaardigheden bij toekomstige medewerkers te verbeteren en dit programma samen verder te brengen. Zorg- en onderwijs breed.

Tijdens de Digi-Boost leert u het programma kennen. Tijdens o.a. mini-workshops en proeverijen maakt u kennis met verschillende best practices en krijgt u de gelegenheid om onderdelen van het programma uit te proberen. Ook krijgt u informatie over de Digi-coaches, kunt u zich aanmelden voor content-creatiesessies en gaan we in gesprek over de manier waarop het programma ook in uw organisatie succesvol geïmplementeerd kan worden.

Datum: dinsdag 18 september a.s.
Locatie: MBO Amersfoort (Leusderweg 30, 3817 KB Amersfoort)
Tijd: 16:00 tot 18:00 uur

Benieuwd hoe de digitale vaardigheden van uw medewerkers verbeterd kunnen worden? Wilt u meer weten of meedenken over de content en implementatie van het programma? U kunt zich tot en met 1 september aanmelden via secretariaat@utrechtzorg.net o.v.v. Digi-Boost 2018.

We hopen u op dinsdag 18 september te zien. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 030 - 634 08 08 of jlandman@utrechtzorg.net.

Ga naar nieuwsoverzicht